• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Hoe werken wij?


Hoe groot of klein uw project ook is, wij starten altijd met een intakegesprek. Betreft het geen nieuwbouwproject, dan kiezen wij er voor om met u de afspraak in te plannen op de locatie die u wil restylen. 

Aan de hand van dit gesprek over uw wensen en eisen betreffende de ruimte maken wij een moodboard, inclusief een voorstel voor de indeling, een kleurplan en interieuradvies. Wij geven in grote lijnen onze inspiratie weer en maken, indien gewenst, gebruik van bestaand meubilair. 

Aan de hand van dit moodboard, die wij natuurlijk uitgebreid met u doornemen en aanpassen waar nodig, kunnen wij een stappenplan maken om tot realisatie over te gaan. Tijdens het project houden wij u op de hoogte van de voortgang en betrekken u in alle fases van het project.

Voor het intakegesprek en het maken van het moodboard berekenen wij een vaste fee van € 395,00 inclusief btw.
Deze fee is exclusief reiskosten, wij berekenen € 0,40 per km buiten Amsterdam.

Wanneer wij over gaan tot realisatie van uw project worden de kosten van deze fee verrekend.

Wordt u ook partner?

Benieuwd naar de mogelijkheden?


Bent of kent u iemand die actief is op het gebied van woninginrichting, woonaccessoires, kunst voor thuis, op kantoor of in een publieke ruimte? Iemand die thuis is in het leveren van de juiste planten, bloemen, of anderzijds actief is op het gebied van inrichting? Meld u aan via het aanmeldformulier. Wij nemen dan contact met u op om uw gegevens op te nemen in ons bestand.
Volgt u ons al?